https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/chrupiacy-losos-na-jarmuzu-z-kurkami-i-sosem-pieprzowo-cytrynowym-50342749-676px-x-666px_1582288305.jpg

Chrupiący łosoś na jarmużu z kurkami i sosem pieprzowo-cytrynowym

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/chrupiacy-losos-na-jarmuzu-z-kurkami-i-sosem-pieprzowo-cytrynowym-50342749-676px-x-666px_1582288305.jpg

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

Ryba

  • Filet oczyść, wyporcjuj i posyp z każdej strony solą i cukrem.
  • Po 20 minutach wypłucz rybę w zimnej wodzie, osusz ręcznikiem papierowym i usmaż na Ramie Culinesse.

Sos

  • Sos cytrynowo-maślany połącz z wodą i zagotuj.
  • Na maśle zeszklij cebulę z pieprzem marynowanym i dodaj do sosu. Przed podaniem dodaj świeżo posiekany koperek.

Warzywa

  • Na rozgrzanej oliwie zasmaż kurki, następnie dodaj sparzony jarmuż i marchewkę. Warzywa dopraw do smaku.

Podanie

  • Łososia podawaj na warzywach, z sosem cytrynowo-pieprzowym

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE