https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/salatka-z-zielonej-fasolki-i-grzybow-shimeji-503131181_1592087463.jpg

Sałatka z zielonej fasolki i grzybów shimeji

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/salatka-z-zielonej-fasolki-i-grzybow-shimeji-503131181_1592087463.jpg

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

Cebula marynowana:

  • Cebulę pokrój w cząstki, połącz ze składnikami marynaty ( 20 ml sosu rybnego, 20 ml octu ryżowego i 50 gr cukru) i odstaw do lodówki na min. 2 godziny.

Sałatka:

  • Fasolkę i grzyby zblanszuj, połącz z pozostałymi składnikami i marynowaną cebulą. Dopraw do smaku.

Podanie:

  • Sałatkę podawaj na talerzu posypaną prażonymi orzechami.

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE