https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/io-4649-1_1593540208.jpg

Wegetariański burger francuski z kozim serem, marmoladą z czerwonej cebuli i rukolą

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/io-4649-1_1593540208.jpg

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

Marmolada z czerwonej cebuli:

  • Cebulę czerwoną obierz, pokrój w piórka i podsmaż na oleju.
  • Dodaj cukier, wino, octy i duś na małym ogniu do miękkości. Dopraw solą, pieprzem i tymiankiem.

Sos:

  • Majonez wymieszaj z miodem i musztardą.

Burger francuski:

  • Bułki przekrój na pół i delikatnie opiecz. 
  • Rozmrożone „Jak Burgery” zgrilluj.
  • Bułki posmaruj sosem, ułóż rukolę, „Jak Burgera”, marmoladę z cebuli, zgrillowany plaster koziego sera i przykryj bułką. 

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE