https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/curry-z-zielonej-fasolki-szparagowej-z-ciecierzyca-i-mlekiem-kokosowym-50276446-676px-x-666px_1582288331.jpg

Curry z zielonej fasolki szparagowej i ciecierzycy

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/curry-z-zielonej-fasolki-szparagowej-z-ciecierzyca-i-mlekiem-kokosowym-50276446-676px-x-666px_1582288331.jpg

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

Sos

  • Na Ramie Culinesse podsmaż cebulę, czosnek i orzechy, dodaj curry, trawę cytrynową i imbir.
  • Następnie wlej Ramę 15%, mleko kokosowe i Esencję bulionu warzywnego, dokładnie wymieszaj rózgą i gotuj kilka minut na wolnym ogniu.

Warzywa

  • Dodaj fasolkę i cieciorkę, całość duś przez kilka minut, dopraw do smaku.

Podanie

  • Curry podawaj z pokrojoną w cienkie plasterki papryczką chili.

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE