https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/gulasz-z-indyka-z-podgrzybkami-i-grillowana-papryka-50342732_1602672883.jpg

Gulasz z indyka z podgrzybkami i grillowaną papryką

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/gulasz-z-indyka-z-podgrzybkami-i-grillowana-papryka-50342732_1602672883.jpg

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

Gulasz

  • Udziec z indyka pokrój w dużą kostkę, dopraw solą i pieprzem, podsmaż na oleju.
  • Mięso podlej Sosem Demi–Glace połączonym z woda, dodaj przyprawy.
  • Mięso duś do miękkości.
  • Pozostałe składniki pokrój i dodaj do gulaszu.

Podanie

  • Gulasz podawaj posypany pietruszką.

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE