https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/676-podwojny_1629403185.jpg

Podwójny wegański burger

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/676-podwojny_1629403185.jpg

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

  • Rozmrożone burgery włóż pomiędzy dwa arkusze pergaminu i delikatnie rozgnieć do średnicy około 10 - 11 centymetrów.
  • Rozgrzany grill lub patelnię posmaruj olejem, ułóż rozmrożonego burgera i grilluj około 4 minut, przewracając na drugą stronę po 2 minutach.
  • Bułkę delikatnie zgrilluj od środka.
  • Dolną część bułki posmaruj majonezem, ułóż szpinak, dwa plastry pomidora i krążki cebuli oraz gorącego burgera.
  • Następnie ułóż plastry ogórka zielonego, szpinak, krążki cebuli, plastry pomidora i paprykę żółtą zgrillowaną, plaster ogórka konserwowego i trochę ketchupu.
  • Ułóż drugiego gorącego burgera, szpinak, paprykę grillowaną i całość przykryj górną częścią bułki posmarowaną majonezem.   

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE