https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/zupa-pieczarkowa-ppp-8031-676x666_1641381961.png

Zupa pieczarkowa

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/zupa-pieczarkowa-ppp-8031-676x666_1641381961.png

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

  • Cebulę zeszklij z czosnkiem, wrzuć posiekane pieczarki i chwilę zasmażaj.
  • Wlej wodę, dodaj Rosół z kury , sól i pieprz, gotuj na wolnym ogniu.
  • Następnie dodaj włoszczyznę i gotuj kilka minut.
  • Na koniec dodaj śmietankę i natkę pietruszki, dopraw.
  • Podawaj z ugotowanym makaronem, udekoruj.
  • Składniki na 2½  kg zupy i 0,500 kg ugotowanego makaronu.

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE