https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/u5a4757_1654499797.jpg

Pappardelle z krewetkami, szpinakiem i pomidorkami

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/u5a4757_1654499797.jpg

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

Makaron:

  • Ugotuj makaron al’dente z odrobiną soli.

Pasta:

  • Szalotkę zeszklij na oliwie z masłem. Dodaj Fond, krewetki, chili i Primerbę.
  • W ostatniej fazie dodaj pomidorki, podlej winem.
  • Dodaj szpinak, oliwki, pietruszkę i ugotowany ciepły makaron.
  • Wymieszaj tak, by szpinak złapał temperaturę.
  • Dopraw do smaku.

Podanie:

  • Podawaj w głębokim talerzu.

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE