https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/676-tagliatell_1662560009.jpg

Pasta z zielonym pesto wegańskim Pepperoni i pestkami słonecznika

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/676-tagliatell_1662560009.jpg

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

  • Makaron ugotuj i odsącz.
  • Oliwę zmiksuj ze szpinakiem, rukolą, primerbą, czosnkiem, solą i pieprzem na jednolity sos.
  • Następnie wlej go na patelnię. Dodaj pokrojone w paski pomidory, plastry pepperoni, makaron i podgrzej wszystko.
  • Podawaj w głębokim talerzu posypując wegańskim parmezanem, uprażonymi pestkami słonecznika i listkami szczawiu.

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE