https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/4_1710845891.jpg

Chłodnik/ ogórek/ rzodkiewka/ szparagi

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/4_1710845891.jpg

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

Chłodnik

  • Oczyszczoną i pokrojoną botwinę sparz, odcedź i wystudź.
  • Barszcz czerwony rozprowadź w 500 ml wrzącej wody i wystudź. Połącz z maślanką, kefirem i śmietaną.
  • Dodaj drobno pokrojone warzywa i zioła. Dopraw do smaku.

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE