https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/2_1718031204.jpg

Ragout z łopatki wieprzowej/ pieczarki/ cieciorka/ Peperonata/ pomidory

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/2_1718031204.jpg

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

Łopatka wieprzowa marynowana

  • Mięso pokrój w dużą kostkę, wymieszaj z Marynatą i częścią oleju, odstaw na godzinę.
  • Rozgrzej rondel, wrzuć mięso i obsmaż wlej pół litra wody, duś do miękkości i dodaj zasmażkę.

Sos

  • W szerokim garnku zeszklij cebulę z czosnkiem, dodaj pieczarki i smaż przez kilka minut.
  • Następnie dodaj cukinię, pomidory Polparicca i cieciorkę, całość chwilę gotuj.
  • Dodaj podsmażone pieczarki, odsączoną cieciorkę i Primerbę.
  • Całość zagotuj, dodaj miękkie mięso z sosem i Peperonatę, wymieszaj i dopraw do smaku.

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE