https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/3_1718098120.jpg

Rosół drobiowy ze szpeclami

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/3_1718098120.jpg

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

  • Kurczaka dokładnie oczyść i wypłucz, włóż do garnka i zalej zimną wodą.
  • Doprowadź do wrzenia (ale nie zagotuj zbyt mocno) zbierając szumowiny.
  • Gdy rosół będzie już całkowicie zszumowany dodaj obrane i pokrojone warzywa, lekko przypieczoną cebulę oraz przyprawy.
  • Całość gotuj na wolnym ogniu.
  • Pod koniec gotowania doprawiaj Rosół z kury.
  • Podawaj z ugotowanymi Szpeclami i pokrojonymi warzywami z mięsem z kurczaka.

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE