https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/3_1725619346.jpg

Grandine a'la paella surf and turf

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/3_1725619346.jpg

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

Paella

  • Szalotkę zasmaż na maśle do zarumienienia. Podlej białym winem i odparuj.
  • Dosyp Makaron i podlewaj go wodą do ugotowania.
  • Dodaj pomidory Polparicca.
  • Dopraw Esencją, Fondem, czosnkiem, solą i pieprzem.

Dodatki

  • Krewetki dopraw Delikatem do ryb. 
  • Antrykot wołowy pokrój w paski i dopraw Delikatem do mięs.
  • Makaron przełóż na patelnię lub blachę i zapiecz z krewetkami, antrykotem, tartym parmezanem i cukinią.

Podanie

  • Danie udekoruj świeżymi ziołami i zblanszowanym zielonym groszkiem.

Wskazówki

  • Dania z wykorzystaniem makaronów Knorr Professional można przygotować wcześniej nie tracąc na ich jakości, strukturze czy jędrności.
  • Drobna struktura grandine sprawia, że smak dania jest wyczuwalny w każdej pojedynczej kuleczce.
  • Przy kalibrowaniu steków z większych elementów, pozostałe kawałki o niepełnej gramaturze można użyć do tego dania.

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE