https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/gazpacho-przemek_1733996902.jpg

Salsa śledziowa

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/gazpacho-przemek_1733996902.jpg

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

Salsa śledziowa

  • Śledzie namocz, odsącz i pokrój w paski.
  • Pieczarki pokrój w ćwiartki, cebulę czerwoną w drobną kostkę, cebulkę perłową przekrój na pół, szczypiorek posiekaj.
  • Śledzie połącz z pokrojonymi składnikami, czarnymi oliwkami, Peperonatą i Ketchupem.
  • Dopraw miodem i pieprzem młotkowanym.

Dekoracja/ podanie

  • Zielonego ogórka pokrój na krajalnicy wzdłuż w cienkie plastry.
  • Salsę śledziową podawaj owiniętą plastrem ogórka.

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE