https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/salat-sledz_1756906453.png

Sałatka śledziowa/ assiette z buraka/ sos holenderski

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/salat-sledz_1756906453.png

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

Marynata do śledzi

  • Śledzie pokrój i zamarynuj w Majonezie z dodatkiem Esencji Cytrusowej.
  • Odstaw na min. 1 godz. do lodówki. SAŁATKA
  • Buraki pokrój w ćwiartki. Dodaj olej, sól, cukier, tymianek, Primerbę i wymieszaj.
  • Odstaw na 1 godz.
  • Zamarynowane buraki skarmelizuj na patelni.
  • Śledzie posyp przesianym Barszczem.

PODANIE

  • Na talerzu ułóż 3 kawałki śledzia i ćwiartki buraków. Wykończ zimnym Sosem Holenderskim i udekoruj liśćmi szczawiku. 

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE