https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/sandacz_1756969411.png

Dymno-czosnkowy sandacz krokiet chorizo/ brukselka

Oblicz koszt dania

Koszt składników*: 0,00
Koszt jednej porcji*: 0,00
* Podane ceny są cenami netto.

Oblicz Food Cost

...
Food Cost: 0%
Waga jednej porcji:
https://kalkulatorfoodcost.pl/storage//uploads/images/sandacz_1756969411.png

Składniki

Łączny koszt składników:
Koszt jednej porcji*:
Suma składników jednej porcji:

Przygotowanie

Sos

  • Wszystkie składniki sosu zmiksuj.

Sandacz

  • Rybę dopraw Delikatem, posmaruj sosem i piecz w piecu w temp. 200°C przez ok. 8 min.

Krokiet z chorizo

  • Podgrzej mleko z masłem do temp. 80°C, wsyp Puree ziemniaczane i dokładnie wymieszaj.
  • Dodaj przesmażone chorizo i dopraw solą.
  • Przełóż do foremek silikonowych i zamróź.
  • Następnie panieruj w mące, jajku i panko. Smaż na głębokim tłuszczu.

Poprzez kliknięcie na „Akceptacja wszystkich plików cookie” jest wyrażona zgoda na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia korzystania z nawigacji strony, analizowania wykorzystania strony i wsparcia naszych działań marketingowych. INFORMACJA O WYKORZYSTANIU PLIKÓW COOKIE